Toimitusehdot

Rakennustiedon lisenssituotteiden toimitusehdot

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 8.30-16: asiakaspalvelu@rakennustieto.fi, 029 309 3100. Voit antaa asiakaspalveluun myös palautetta tuotteistamme.

Puhelun hinta: 0,29 €/min + ppm (+ sis. 24 %).

Toimitustavat ja -aika

Lisenssituotteet avataan 1–2 arkipäivässä Rakennustiedon järjestelmässä ja niiden avaamisesta ilmoitetaan pääkäyttäjän sähköpostiin.

RT-tuotetietokannan osalta Rakennustiedosta ollaan Sinuun yhteydessä tuotetietojen toimittamiseksi.

RT-urakoitsijan tuotetiedon osalta Rakennustiedosta ollaan Sinuun yhteydessä käyttöönottokoulutuksen sopimiseksi ja palvelun pääkäyttäjän määrittämiseksi.

Maksaminen

Tehdessäsi tilauksen, tilauksesi siirtyy automaattisesti järjestelmäämme, jolloin olet vastuussa tilauksestasi eikä sitä voida perua. Digitaalista tuotetta ostettaessa tuotepakkaus avataan sinä hetkenä, kun tuote on tilattu. Tilaamalla olet hyväksynyt nämä ostoehdot. Tilauksen jälkeen tuotetta ei voida palauttaa, peruuttaa tai vaihtaa.

Laskulla maksettavat tuotteet toimitetaan välittömästi laskun luonnin jälkeen, kun lisenssi on avattu järjestelmään. Laskussa maksuehto on 14 päivää netto siitä, kun lasku lähtee.

Laskutusasiakkaiden osalta Rakennustiedolla on oikeus tarkistaa tilaajan luottotiedot ja olla hyväksymättä tilausta.

Saitko etukoodin?

Rakennustiedon asiakaspalvelu laskee etukoodin oikeuttaman alennuksen automaattisesti, kun kirjoitat koodin tilauslomakkeessa olevaan Alennuskoodi -kenttään.

Palauttaminen ja peruuttaminen

Mikäli sinulla on huomautettavaa tuotteesta tai haluat päättää sopimuksen, toivomme, että otat ensin yhteyttä asiakaspalveluumme

Lisenssituotteen tilaus on toistaiseksi voimassa oleva (poikkeuksena RT-kustannuslaskennan määräaikainen kuukausitilaus), ja sen irtisanomisehdot on määritetty Verkkopalveluiden yleisissä sopimusehdoissa. Palveluihin kannattaa käydä tutustumassa ennen lisenssin tilausta.

Henkilötietojen käyttö- ja rekisteriseloste  

https://www.rakennustieto.fi/tietosuojaseloste