EtusivuPALVELUTtuotetiedon palveluhaku
Siirry kirjakauppaan
Kauppa, logistiikka ja ohjelmistojen kehittäjät

Rakennusalan palveluiden haku – tehokas kanava palveluiden esittelyyn

Liittymällä Tuotetiedon palvelukokonaisuuteen tarjoamasi palvelut ovat rakennusliikkeiden löydettävissä rakennusalan googlen eli Tuotetiedon haun kautta.

Tuotetiedon hausta etsitään paljon rakennusalan palveluita ja tämä on loistava tapa saada palvelusi esimerkiksi pääurakoitsijoiden tietoon.

Tuotetieto palveluhaku
Liitä palvelusi Tuotetietoon
95 €
/kk
Miksi tuoda palvelusi esille Tuotetietoon:

Lisääntynyt näkyvyys ja myynti

Tuotetietoa käyttävät sadat työmaat kymmenistä Suomen isoimmista rakennusliikkeistä. Työmailla tarvitaan ja etsitään jatkuvasti eri palveluiden tarjoajia.

Työmaat ovat itse kertoneet hakevansa palveluita Tuotetiedosta ja pyytäneet enemmän rakennuspalveluita esille Tuotetietoon, koska heillä on haasteita löytää tekijöitä.

Tuotetiedon haku on monelle ensimmäinen paikka etsiä palvelun tekijää. Tuotetieto on siis oiva kanava yhdistämään palveluiden tarjoajat ja ostajat.

Saatte rakennusalan ammattilaisille suunnattua näkyvyyttä:

Palveluidenne tiedot ovat saatavilla suoraan urakoitsijoiden käyttämässä Tuotetiedon hallintapalvelussa. Lisäksi ne viedään tarjolle Tuotetiedon rajapintaan, jonka tietoja käyttävät useat 3. osapuolen sovellukset.

Ota yhteyttä
Haluatko lisätietoa Tuotetiedon palveluiden hausta? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Voit myös varata esittelyajan kalenterista.
Jukka Inkinen
Myyntipäällikkö
040 505 7977
jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Siirry varauskalenteriin
Jukka Inkinen
Esa Putkonen
Myyntipäällikkö
044 3635 752
esa.putkonen@rakennustieto.fi
Siirry varauskalenteriin
Esa Putkonen
Ota yhteyttä
Kiitos viestistäsi! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
  • haku.tuotetieto.fi-sivustolla, jota rakentajat käyttävät palveluiden sekä tuotteiden hakuun, -vertailuun ja -valintaan.

    Haku.tuotetieto.fi on kaikille avoin julkaisukanava, josta tiedon tarvitsija voi hakea palveluita hakusanalla tai Talo 2000 -luokitusten kautta ja mistä voi tarvittaessa linkittää tietoa eteenpäin. Palveluiden tuotesivuihin voidaan linkittää kuvat, dokumentit, videot, esitteet ja referenssitiedot.
  • Rakennustiedon ohje- ja säännöskorteissa on linkitykset Tuotetiedon hakuun ja RT-tuotekortteihin. Kortistoissa on sivulatauksia n. 140 000 kpl / kk ja yli 75 000 ammattilaista / kk (mm. arkkitehtejä, suunnittelijoita, urakoitsijoiden hankintayksiköitä, isännöinti- sekä omakotiliiton jäseniä, kuntia, kaupunkeja).
  • Tuotetiedon uutiskirjeessä, joka lähtee yli 3000 rakennusalan ammattilaiselle kuukausittain.
Mitä palvelu sisältää?

Lisäämme Sinun palvelusi näkyville Tuotetiedon hakuun. Jokaiselle palvelullesi tulee oma palvelusivu ja saat itse päättää, mitä kuvia, tietoja ja linkkejä sinne laitetaan näkyville. Eli me teemme puolestasi palveluiden lisäämisen tyylikkääseen muotoon sovitusti joko teidän tarjoamasta aineistosta tai teidän verkkosivujenne perusteella. Lisäksi linkitämme palvelunne Rakennustiedon RT-kortistoon ja nostamme teidän palvelunne esille Tuotetiedon uutiskirjeeseen.

Palveluun kuuluu myös palveluiden sivujen päivitys toiveidenne mukaan.

Palvelu sisältää myös täsmäkoulutuksen Tuotetiedon palvelukokonaisuudesta sekä tarvittaessa käyttötukea palvelun käyttöön sähköpostitse, puhelimitse tai etäpalaverilla.  Mahdollisuus lisämaksusta julkaista RT-tuotekortti, jolla parannetaan palveluiden näkyvyyttä entisestään RT-kortistossa.

  • RT-tuotekortin hinta 55 €/sivu/kk