Ammattikirjat
Kauppa, logistiikka ja ohjelmistojen kehittäjät

RT-täsmäpakki Betonijulkisivun kuntotutkimus ja korjaus

Sisältää kootusti ohjeet betonijulkisivujen ja parvekkeiden korjausten suunnitteluun ja toteutukseen sekä kuntotutkimuksen tilaamiseen. Lisäksi pakissa on tietoa rakenteista ja vauriotyypeistä, erilaisista korjaustavoista sekä käytettävissä olevista kuntotutkimusmenetelmistä.

Julkisivujen ja parvekkeiden korjausten suunnittelu edellyttää tietoa rakenteiden todellisesta kunnosta eli ammattilaisen tekemää kuntotutkimusta. Kuntotutkimus on tehtävä kohteen edellyttämässä laajuudessa ja sille sopivin tutkimusmenetelmin.

Tutustu täsmäpakin sisältöön

Järjestimme tiedon puolestasi

  • Sisältää kootusti ohjeet betonijulkisivujen ja parvekkeiden korjausten suunnitteluun ja toteutukseen sekä kuntotutkimuksen tilaamiseen.
  • Lisäksi pakissa on tietoa rakenteista ja vauriotyypeistä, erilaisista korjaustavoista sekä käytettävissä olevista kuntotutkimus-menetelmistä.
  • Julkisivujen ja parvekkeiden korjausten suunnittelu edellyttää tietoa rakenteiden todellisesta kunnosta eli ammattilaisen tekemää kuntotutkimusta. Kuntotutkimus on tehtävä kohteen edellyttämässä laajuudessa ja sille sopivin tutkimusmenetelmin.

Lue lisää RT-täsmäpakista

Henkilökohtainen lisenssi
Sisältää yhden käyttöoikeuden henkilökohtaiseen käyttöön.
17 €
/kk
Lisälisenssi
8 €
Luottokorttimaksu. Saat palvelun käyttöösi heti. Vaatii kirjautumisen tai rekisteröitymisen:
Tilaa tästä
Lisenssi veloitetaan etukäteen vuoden jaksoissa, vuosihinta:
204 €
, lisälisenssi:
96 €
+ alv 24 %
Jos haluat tilata laskulla, ota yhteyttä lomakkeella
Sinua saattaisi kiinnostaa myös: